APPLE IZNENADIO SVE: iPhone 8 stiže pod novim imenom

Autor: telegraf.rs

Razonoda

05.09.2017

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se izvesnim kako će za koju nedelju Apple predstaviti iPhone 8, 7S i 7S Plus. Međutim, hoće li se svi tako i zvati, izgleda, baš i nije tako sigurno.

RepublikaFoto: twitter.com/Benjamin Geskin‏
konferencijskoj dvorani "Stiv Džobs" u Apple Parku biće predstavljeni novi uređaji

Pojavile su se glasine kako će u Apple-u u zadnjem trenutku promeniti nazive pod kojima će prodavati nove modele svojih popularnih pametnih telefona.

Po drugoj glasini nova perjanica zvaće se iPhone Edition, dok bi druga dva modela preuzela nazive 8 i 8 Plus. Te glasine nisu novost - bile su među prvima koje smo imali prilike čuti o ovogodišnjem izdanju Apple smartfona.Tako će, navodno, iPhone 8 postati iPhone X, kako bi rimskom brojkom u nazivu obeležio desetu godišnjicu predstavljanja prvog smartfona koji je postao masovno prihvaćen i globalno popularan. Model iPhone 7S bi postao iPhone 8, a 7S Plus - 8 Plus.

Ima li u njima istine saznaćemo 12. septembra, kada će u novootvorenoj konferencijskoj dvorani "Stiv Džobs" u Apple Parku biti predstavljeni novi uređaji, koji bi mogli doći s podrškom za bežično punjenje, bez okvira na ekranu i s dosta visokom cenom, piše Tportal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading