Naučni kamion od 4. do 8. septembra u Smederevu

Autor: Tanjug

Razonoda

03.09.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naučni kamion, putujuća laboratorija i prostor za radionice, izložbe i predavanja otvoriće vrata Smederevcima od ponedeljka do 8. septembra, u susret osmoj Noći istraživača.

RepublikaFoto: pixabay.com
Putujuća laboratorija stiže u Smederevo

U Naučnom kamionu pripremljen je bogat interaktivni program za sve generacije, iako je sama manifestacija Noć istraživača, koja će se 29. septembra održati u sedam gradova Srbije, prvenstveno namenjena učenicima osnovnih i srednjih škola, navedeno je u saopštenju organizatora.

Ideja Noći istraživača je demistifikacija nauke i približavanje naučnih koncepata i načina razmišljanja široj populaciji i upoznavanje sa istraživačima i njihovim radom i isticanje značaja nauke i njenog doprinosa svakodnevnom životu.

Noć istraživača, kroz projekt ReFocuS, koordiniše i vodi tim iz Instituta za biološka istraživanja "Siniša Stanković", a u projektu učestvuju Centar za promociju nauke iz Beograda, Prirodno matematički fakultet iz Niša, Zavod za zaštitu spomenika kulture iz Kragujevca i Regionalni centar iz Smedereva.

Naučni kamion biće postavljen ispred Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Smederevu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading