Stiže još jedan HTC-ov telefon za kriptovalute

Autor: ubergizmo

Razonoda

08.05.2019

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji lider u inovacijama kada je mobilna telefonija u pitanju - tajvanska komanija HTC, prošle godine je predstavila svoj prvi blockchain telefon HTC Exodus.

Sada najavljuju naslednika prvog Exodusa, čiji izlazak na tržište je predviđen za kasnije ove godine.

HTC Exodus predstavlja varijantu modela HTC U12+, na kome su urađena određena hardverska i softverska poboljšanja. Taj uređaj je predstavljen kao dobar izbor za sve one koji koriste aplikacije za kriptovalute. Oni koji ga koriste, u njega mogu da skladište kriptovalute.

U HTC-u su zadovoljni kako se njihov prvi blockchain telefon pokazao na tržištu, i smatraju da je uređaj u velikoj meri opravdao očekivanja, prenose tajvanski mediji.

Još uvek, međutim, nije poznato na kojoj platformi će nastati naslednik Exodusa, budući da iz HTC-a još uvek nema informacija o eventualnom nasledniku modela U12+. Zbog toga bi se možda moglo zaključiti da će HTC svoj novi blockchain uređaj od početka razvijati na novoj platformi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading