NOKIA 3310 preživela pad sa 4. sprata: Ali pronađena joj je "slaba tačka"

Autor: telegraf.rs

Razonoda

31.08.2017

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski portal Tech Insider odlučio je da istestira izdržljivost čuvene Nokije 3310 koja je poznata po svojoj neverovatnoj izdržljivosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nokia 3310 nas je razočarala - ipak je uništiva!

Test je počeo jednostavnim bacanjem telefona iz džepa i sa visine ramena. Stara Nokia 3310 je ova dva test preživela kao od šale.

Potom je usledilo bacanje sa prvog sprata zgrade na beton. Iabko zvuči kao nešto što nijedan telefon ne bi preživeo, Nokia 3310 je i to uspela da preživi sa par ogrebotina.

Međutim, najneverovatnija scena u snimku koju ćete videti u nastavku je ona u kojoj je telefon bačen sa četvrtog sprata zgrade. Naravno, Nokia 3310 se raspala tom prilikom, ali je nakon što je ponovo sastavljena funkcionisala najnormalnije i jedino je imala oštećen ekran.

Na kraju snimka došao je na red i najbrutalniji test koji legendarna Nokia nije preživela. Koji test je u pitanju, pogledajte u nastavku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading