TRAŽITE TELEFON PO OK CENI - Samsung ima rešenje!

Autor:

Razonoda

01.05.2019

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupovina novog telefona za mnoge nije mala stvar. U obzir treba uzeti koliko novca imate, da li biste radije telefon savršenog dizajna, velikog ili malog ekrana, kameru ravnu profesionalnom aparatu ili superizdržljivu memoriju. Ukoliko imate ograničen budžet, a hteli biste telefon koji po nekim funkcijama spada u premijum klasu, kao jedno od najboljih rešenja nameće se Samsung Galaxy A50.

Foto: Promo foto

Ako još kod mobilnog telefona cenite to što će vam baterija izdržati ceo dan, još ste sigurniji da ste na pravom putu. I sve to u uređaju iz srednje klase koji se može pohvaliti premijum funkcijama, za više nego pristojan novac. Ali krenimo redom.

Foto: Promo foto

Ono što sigurno prvo upada u oko i što će mnoge impresionirati je dizajn. Uređaj je tanak, lagan i glatko zaobljen, a stiže u crnoj, beloj, plavoj i koralnoj boji. Samsung Galaxy A50 ima Super AMOLED Infinity-U ekran od 6,4 inča rezolucije 1080x2340 piksela, koji je zaštićen Corning Gorilla Glass staklom, pa ni uobičajeni padovi nisu bauk.

Foto: Promo foto

Ljubiteljima društvenih mreža biće interesantna selfi kamera od 25 megapiksela sa funkcijom selfi fokus pomoću koje je moguće suptilno zamutiti pozadinu i staviti sebe u prvi plan. Sa zadnje strane su se smestile još tri kamere - glavni objektiv od 25 megapiksela, ultraširokougaoni od osam megapiksela i dubinski senzor od pet megapiksela.

Foto: Promo foto

Prvi je namenjen za slikanje jasnih i dobro osvetljenih fotografija tokom celog dana. Ultraširokougaona kamera pruža mogućnost slikanja u vidnom polju poput ljudskog oka, dok dubinska kamera koristi veštačku inteligenciju i omogućava da korisnik snimi najbolju scenu. Ako ste slučajno trepnuli ili vam se slika zamutila, funkcija Flaw Detection to prepoznaje i sugeriše da pokušate ponovo.

BEZBEDNOST PRE SVEGA

Kada je o bezbednosti reč, Samsung Galaxy A50 stiže sa in-display senzorom skeniranja otiska prsta, što je karakteristika modela iz viših kategorija. Ovakav vid skeniranja nudi zaista perfektnu zaštitu svih podataka koji se čuvaju u telefonu. Pritom uređaj koristi Android 9 Pie operativni sistem i stiže sa unapređenim One UI korisničkim interfejsom.

Više nego vredni pomena su memorija i skladišni prostor kod Samsung Galaxy A50. Uređaj ima 4 GB RAM memorije, pa na blokiranje i seckanje možete da zaboravite, dok za svoje fotografije, video-zapise i ostale potrebe imate čak 128 GB interne memorije. Ako je to malo, može se ubaciti eksterna micro SD kartica do 512 GB.

Za kraj, vratimo se na početak teksta. Sve ovo pokreće više nego snažna baterija kapaciteta od čak 4,000 mAh. U prevodu, Galaxy A50 osigurava striming, deljenje sadržaja i igranje tokom celog dana, a kad je potrebno, može se brzo napuniti. I sve to po ceni od 42.990 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading