Fejsbuk vraća Mesindžer u svoju glavnu aplikaciju?

Autor: benchmark.rs

Razonoda

14.04.2019

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom ove godine pojavili su se navodi da Facebook planira da spoji svoje servise za slanje poruka, što bi korisnicima omogućilo da bez problema komuniciraju preko WhatsApp, Instagram i Messenger aplikacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Facebook CEO Mark Zuckerberg je potvrdio da kompanija ima planove da načini ovakav potez, ali je istakao da se ovo neće desiti u neko skorije vreme. Pronađeni su i neki dokazi da Facebook planira da integriše chat funkciju nazad u glavnu aplikaciju. Funkcija je prethodno uklonjena 2014. godine.

Pored otkrivanja vraćanja integracije za messaging apliakcije, pojavili su se i screenshotovi koji pokazuju pojednostavljeni beli dizajn za Fcaebook aplikaciju.


Za sada ne postoji vremenski okvir koji ukazuje na to kada bismo mogli videti spajanje messenger aplikacija, mada se ne očekuje da samostalne WhatsApp i Messenger aplikacije budu ugašene u nekom skorijem periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading