(VIDEO) Još jedan "savitljivi" stiže na tržište, ali ovaj se preklapa drugačije...

Autor: The verge/PC Press

Razonoda

31.03.2019

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Xiaomi je nedavno najavio novi sklopivi telefon, a ta najava je sada dobila i video format koji ilustruje funkcionalnost tog "savitljivog" Android uređaja.

RepublikaFoto: youtube.com/ Xiaomishka
Sklopivi telefon

Naime, novi model će, kao i Huawei Mate X, moći da se transformiše u "tablet koji sa obe strane ima tanke, regularne okvire", a ekran se, kada se uređaj sklopi, savija tako da je okrenut ka spolja.

Xiaomi uređaj se od drugih sklopivih telefona razlikuje po tome što se preklapa dvostrano.

Samo Samsung Galaxy Fold, za sada, obećava uređaj čiji će se ekran prilikom sklapanja savijati ka unutra, dok svi ostali proizvođači nude modele kod kojih se displej okreće ka spolja, što povećava rizik od oštećenja.

Novi Xiaomi video prikazuje fluidnu tranziciju iz tableta u telefon – kako u fizičkom, tako i u smislu prilagođavanja animacija koje su prikazane na ekranu.

Kada se koristi kao telefon uređaj izgleda prilično široko - mnogo više od ostalih savremenih modela, a čini se da je i nešto deblji.

Kineska kompanija još uvek nije objavila sve detalje u vezi sa novim modelom, pa cena i datum zvaničnog predstavljanja još uvek nisu poznati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading