Facebook uvodi još jednu novinu - fotografije od 360 stepeni

Autor: nezavisne.com

Razonoda

25.08.2017

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije već godinama predstavljaju jedan od glavnih načina na koji na Facebooku delimo svoja životna iskustava sa drugima. Facebook je u međuvremenu odlučio da ode korak dalje i uvede fotografije od 360 stepeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na Fejsbuku uskoro fotke od 360 stepeni

Kvalitet fotografija će ubuduće biti bolji kako biste mogli što bolje da prikažete svoja životna iskustva, a prvi put možete da delite i "fotografije od 360 stepeni“. 

Sve što je potrebno da uradite jeste da telefonom napravite panoramsku fotografiju ili "fotografiju od 360 stepeni“ putem različitih foto aplikacija, a zatim je postavite kao što postavljate normalnu fotografiju. 

Facebook će je konvertovati u impresivnu sliku od 360 stepeni koju će ljudi moći da istraže pomeranjem telefona, baš kao što se istražuju video-snimci od 360 stepeni. 

Ove fotografije će biti lako prepoznati na News Feedu jer će se na njihovoj desnoj strani nalaziti ikona sa prikazom kompasa. 

Nove vrste fotografija na telefonu možete da razgledate laganim dodirom, povlačenjem ili jednostavnim pomeranjem telefona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading