IPHONE 8 U SEPTEMBRU: Neće postojati ništa slično! (VIDEO)

Autor: klix.ba, Republika

Razonoda

11.08.2017

10:40 >> 10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon niza nagađanja i glasina o različitim pojedinostima budućeg Apple-ovog smartfona, mnogi ljubitelji džepnih tehnologija odlučili su se za naredni nivo - doći do najverodostojnijeg modela.

RepublikaFoto: youtube.com/Marques Brownlee
Novi iPhone 8 potpuno iznenadio!

Jedan od njih je i markez Braunli koji je uspio da dođe do modela budućeg iPhone-a 8 koji je kreiran na osnovu svih manje-više potvrđenih glasina. Bez unutrašnjih komponenti, ovakvi modeli često služe kao pomoć pri kreiranju maski i oklopa za uređaje.

Prva razlika u poređenju s iPhone-om 7 je displej koji prekriva više od 90 posto prednjeg dela uređaja.

Takođe, ono što je zanimljivo jeste sekcija na vrhu koja je rezervisana za slušalicu i senzore, a koja zbog toga oduzima manji komad displeja i stvara neobičan vizuelni detalj.

Ono što je takođe interesantno jeste uvođenje staklene pozadine na uređaj. Naime, iPhone 8 će najverovatnije imati omogućeno bežično punjenje koje zahteva uklanjanje metala.

Još uvek nije jasno da li će iPhone zadržati skener prsta ili će u potpunosti preći na način otključavanja uređaja putem prepoznavanja lica korisnika.

iPhone 8 će najverovatnije biti predstavljen u septembru.

Video možete pogledati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading