WarCraft 3: Padash je novi Games.CON šampion

Autor: klanrur.rs

Razonoda

06.12.2018

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po treći put je u organizaciji RUR Esport održan turnir u omiljenoj strategiji WarCraft 3.

RepublikaFoto: youtube.com/IGN

Kultna Blizzardova RTS igra tradicionalno privlači veliko interesovanje, pa je i ovoga puta bilo prijavljeno 16 takmičara, više nego dovoljno za kvalitetan turnir.

Nažalost, ni ove godine naš najbolji igrač i šampion RUR WarCraft 3 turnira na Games.CON 2016, Rudan, nije učestvovao jer nije bio u zemlji, ali je sa druge strane to značilo i uzbudljiviju borbu za titulu.

Favoriti su svakako bili AtheistP i Ajk, doskorašnji RLB koji su sada članovi lvlUP. Ipak, da stvari budu uzbudljive potrudio se Padash, koji je najpre izbacio Atheista u finalu losera, a zatim je dobio i Ajka u velikom finalu i tako pokazao da naša scena ima zaista veliki broj kvalitetnih igrača na svim stranama i da svako može da konkuriše za titulu šampiona.

Kao i uvek do sada, WarCraft 3 zajednica je pre svega bila tu da bi se zabavila i družila, i pritom pokazala da je WarCraft 3 kod nas i dalje jako živa igra, i što se tiče popularnosti i što se tiče kvaliteta igrača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading