Titanfall 2 dostupan preko Origina Access-a

Autor: B92.net

Razonoda

03.08.2017

08:09 >> 08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pucačina, Titanfall 2, je od 1. avgusta postala dostupna za igranje svim Origin Access i EA Access pretplatnicima, a takođe je za kupovinu postala dostupna i Ultimativna edicija igre za Playstation 4, Xbox One i PC.

RepublikaFoto: youtube/printscreen
Titanfall 2 dostupan svim Origin Access i EA Access pretplatnicima

Dolazak igre na pretplatnički servis kompanije Electronic Arts je već ranije najavljen zajedno sa Battlefield 1, ali on još uvek nije dostupan. Origin Access vam pruža veliki broj naslova za igranje do mile volje, za mesečnu pretplatu od samo 4€, a godišnja košta 25€, što je stvarno povoljno, pošto samo Titanfall 2 košta 40€ za kupovinu putem Origin prodavnice.

Ultimativna edicija kupcima pruža Jump Start pakovanje, koje automatski otključava sve titane i pilote i pruža tokene za duplo iskustvo. U ovoj ediciji se nalazi i sav sadržaj iz deluks pakovanja – Scorch i Ion Prime titani, ratne boje i kamuflaže, nova oružja, a tu je i bonus 500 tokena za otključavanje nove opreme i kozmetičkih dodataka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading