NEMCI DOMINIRAJU: Opel Kombo izabran za "Ven godine"

Autor: b92.net

Razonoda

20.09.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Opel Kombo Kargo dobitnik je titule "Međunarodni ven godine 2019." (International Van of the Year 2019 - IVOTY) za najbolje lako komercijalno vozilo.

RepublikaFoto: Opel Media
Opel Kombo Kargo XL

Opel Kombo pobedio je sa 127 poena ispred drugoplasiranog Mercedes Sprintera (92 poena), glasovima specijalizovanog žirija iz 25 evropskih zemalja.

Na taj način, novi Kombo doneo je ovu prestižnu nagradu u Riselshajm treći put od 1992. godine. Opel je prethodno osvojio nagradu Međunarodni ven godine sa Astra Venom 1999. godine i sa Vivarom 2002. godine.

Novi Opel Kombo je razvijen u okviru PSA grupacije i optimizovan za potrebe nemačkog brenda, a dodela priznanja održana je na IAA Međunarodnom sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru, a nagradu je primio izvršni direktor Opela, Mihael Lokšeler.

RepublikaFoto: Opel Media
Direktor Opela prima nagradu

Kombo je dostupan u brojnim varijantama koje uključuju standardnu verziju sa dužinom od 4.40 metara, produženu verziju sa 4.75 metara i prostranu varijantu sa pet sedišta i dva kliznih vrata.

Opelov novi kompaktni transporter raspolaže zapreminom tovarnog prostora do 4.4 m3, nosivošću do 1000 kg i dužinom tovarnog prostora do 3440 mm.

Što se tiče putničke Kombo Lajf verzije, ona je imala debi na sajmu automobila u Ženevi, početkom marta 2018.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading