OVO JE BMW NAJNOVIJI TIZER!

Autor: Republika

Razonoda

16.08.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova generacija Serije 3 brusi formu na Nirburgringu uoči očekivane jesenje premijere.

Foto: youtube.com/BMW
BMW

BMW postepeno otkriva detalje novog modela, a u najnovijem saopštenju - pored video snimka pretprodukcijskog test automobila – objavio je i nekoliko novih podataka. 


Nova, sedma generacija najprodavanije BMW-ove limuzine imaće niže težište u odnosu na aktuelni model za 10 mm, dok je raspodela mase vozila po osovinama 50:50. Kada je reč o masi nove Serije 3, sedan će biti i do 55 kg lakši u poređenju sa prethodnikom. 

Sa druge strane, automobil će biti nešto širi nego ranije, a kupci će moći da naruče opciono "M" sportsko oslanjanje, koje dodatno snižava auto za 10 mm, u odnosu na standardnu verziju. 


BMW tvrdi da će u okviru motorizacije ponuditi najsnažniji četvorocilindarski benzinski motor koji je ikad ugrađivan u jedan model serijski model bavarskog proizvođača. Ipak, zahvaljujući unapređenom osmobrzinskom Steptronic automatskom menjaču, ovaj benzinac će trošiti oko 5% manje goriva nego sličan model iz aktuelne 6. generacije, piše B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading