BILANS ZAVRŠENOG SAJMA AUTOMOBILA: Više od 130.000 posetilaca i 3.000 prodaja

Autor: b92.net

Razonoda

29.03.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu 28. marta završeni su BG Car Show i sajam motocikala Motopassion. Organizatori i učesnici su zadovoljni ovogodišnjim bilansom.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sajam automobila - hala 1

Dve manifestacije trajale su sedam dana, a da su bile i uspešne potvrđuje podatak da je kroz kapije Beogradskog sajma prošlo 132.525 posetilaca.

Takvom posetom bili su zadovoljni i organizatori ovih sajmova, izlagači i drugi komercijalni učesnici, ali i privrednici, uvoznici i distributeri.

Prema nezvaničnim izvorima iz Srpske asocijacije uvoznika automobila i delova, ali i prema medijskim izjavama samih izlagača, tokom sajma prodato je više od 3.000 vozila svih kategorija, što govori o nastavku trenda oporavljanja i uzlaznoj liniji domaćeg automobilskog tržišta.

RepublikaFoto: facebook.com/ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Jaguar E-pejs - premijerno u Beogradu

U okviru sajma automobila 306 izlagača iz dvadesetak zemalja, predstavio 34 automobilska brenda sa 41 premijerom ili sasvim novim modelom automobila, koje je vodeća svetska produkcija lansirala u proteklih godinu dana.

Kako je bilo i očekivano, izuzetnu pažnju posetilaca privukli su ekskluzivni automobili iz premijum segmenta. Za veći deo njih ovog puta je koncepcijski bila namenjena hala 3 Beogradskog sajma, a tamo su svoje mesto našli Mercedes-Benz, BMW, Audi i Britiš Motors (Lend Rover i Jaguar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading