NOVA ZVER NA PUTEVIMA: Zvanično predstavljen BMW X2

Autor: vrelegume.rs

Razonoda

16.01.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opisan kao sportski, urbani krosover, X2 ima dizajn inspirisan formom kupea, kao što je slučaj i sa modelima X4 i X6. Ostaje da se vidi kako će tržište koje mrzi karavan modele reagovati na ovaj automobil, koji je baziran na popularnom X1, od kojeg je niži za 7 centimetara i kraći za 8,1 centimetar.

RepublikaFoto: BMW Media
Ispod haube se nalazi četvorocilindarski TwinPower agregat sa turbo punjačem zapremine dva litara

Što se tiče enterijera, on će biti poznat ljubiteljima i vozačima BMW-a. SensaTec presvlaka, crna plastika sa visokim sjajem i infotejnement sistem sa ekranom veličine 6,5 inča, su već poznati kao standard u modelima kompanije BMW. Biće dostupno još nekoliko opcija kao što su: Dakota koža, heads-up ekran, ekran za infotejnment veličine 8,8 inča sa GPS navigacijom i slično.

Foto: BMW Media
BMW X2

Ispod haube se nalazi četvorocilindarski TwinPower agregat sa turbo punjačem zapremine dva litara, koji proizvodi 228 konjskih snaga i 349 Nm obrtnog momenta. On je povezan sa osmostepenim automatskim menjačem, preko kojeg se snaga šalje svim točkovima. X2 od 0 do 96 km/h ubrzava za 6,3 sekunde i može da postigne maksimalnu brzinu od 230 km/h.

Prodaja na američkom tržištu počeće od proleća, a cena će biti oko 38.400 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading