G-Drive zimsko dizel gorivo "brani" vaš auto od niskih temperatura

Autor:

Razonoda

26.01.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova zima donela nam je prve prave snežne padavine, kao i velike minuse. Sneg je obradovao sve nas, ali iako je lepo posmatrati ga sa prozora, kada nas ujutru sačeka zavejan auto i temperatura ispod nule svima nam je prva pomisao - samo da upali! Pogotovo ako ste vozači dizelaša, ova situacija se sigurno ponavlja svake zime, pa niko nije srećniji od vas kada temperature krenu da rastu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Misleći na sve vozače koji tokom zime imaju problema sa startovanjem svojih dizel motora, NIS je u saradnji sa najboljim stručnjacima iz naftne industrije kreirao praktično rešenje, G-Drive dizel gorivo sa poboljšanim zimskim karakteristikama.

Ovo je gorivo nove generacije koje čini zimski evro dizel obogaćen kompleksom aditiva, kako bi se omogućio optimalan rad motora i u hladnim zimskim danima, na temperaturama i do minus 30 stepeni. Sprovedena istraživanja pokazala su da, pored navedenih benefita, ovo gorivo omogućuje efikasnije sagorevanje goriva, pouzdan "zimski" start, ali i obezbeđuje veću snagu i stabilniji rad motora.

Ukoliko želite da ove zime olakšate i ulepšate sebi vožnju, svratite na neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, sipajte G-Drive dizel gorivo i sami se uverite u njegov kvalitet!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading