Pet Euro NCAP zvezdica za Opel Crossland X

Autor: Opel press

Razonoda

08.11.2017

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najnovijem ocenjivanju bezbednosti objavljenom danas, Euro NCAP je dodelio Opel Crossland X krosoveru B segmenta maksimalnih pet zvezdica.

RepublikaFoto: Euro NCAP
Opel kroslend iks - maksimalnih pet zvezdica za bezbednost

U najnovijem ocenjivanju bezbednosti objavljenom danas, Euro NCAP je dodelio opel kroslend X krosoveru B segmenta maksimalnih pet zvezdica

Ukupan utisak baziran je na dobrim ocenama u četiri bezbednosne oblasti: zaštiti odraslih putnika, zaštiti dece, zaštiti pešaka i sistemima aktivne bezbednosti.

Kroslend X se posebno dobro pokazao pri sudaru sa bočnom barijerom, gde je ostvario maksimalne poene, kako za zaštitu odraslih putnika, tako i dece.

RepublikaFoto: Euro NCAP
Kroslend X se posebno istakao u kategoriji otpornost na bočni sudar

Pored bezbednosne opreme koja je standardna, poput upozorenja na pospanost vozača (Driver Drowsiness Alert) i upozorenja na neželjen izlazak iz vozne trake (Lane Departure Warning). 

Opel kroslend X takođe nudi opcione inovacije za još viši stepen bezbednosti: upozorenje na opasnost od čeonog sudara  sa detekcijom pešaka i automatskim kočenjem u slučaju krajnje nužde (Forward Collision Alert with pedestrian detection and Automatic Emergency Braking), detekciju pospanosti vozača (Driver Drowsiness Detection), visokotehnološke LED farove, panoramsku zadnju kameru koja pokriva 180 stepeni i detekciju „mrtvog ugla“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading