(VIDEO) Naručio preko Interneta kineski električni sportski automobil, a stigla mu "igračka"

Autor: republika

Razonoda

25.09.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan američki kupac odlučio je da preko Interneta u Kini naruči električni sportski automobil. Koristio je kinesku "Internet prodavnicu" i za 31.000 dolara kupio Quiantu K50.

RepublikaFoto: Newspress
Foto: Ilustracija

Pri svemu tome, nije mu bilo čudno što Kinezi ovaj automobil u salonima prodaju za oko 100.000 dolara. Uglavnom, prodavac se obvezao da će mu dostaviti automobil na kućnu adresu, i tu su već počeli prvi problemi, piše Revijahak.

Umesto na kućni prag, automobil je stigao u Los Anđeles, 400 km dalje od adrese na koju je trebalo da bude isporučen.

Kad je kupac stigao po automobil, iznenadio ga je mali kontejner, a kad ga je raspakovao shvatio je i zašto je tako skromnih dimenzija.

Umesto naručenog "sportiste" unutra se skrivao roze automobilčić, još manja kopija Smarta… Taj auto je toliko spor da ga prestižu i biciklisti, a maksimalna brzina mu je oko 35 km/h.

Cela priča je završila na YouTube-u, a usledila je lavina negativnih komentara na račun prodavca. Na kraju ih je pritisak javnosti naterao da kupcu vrate novac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading