(VIDEO) Novi BMW X2 - tigar u urbanoj džungli

Razonoda

27.10.2017

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je i X2, najnoviji SUV u više nego uspešnoj BMW iks porodici. Dizajniran u sada veoma popularan kupe-krosover stilu, novi model se izdvaja iz SUV ponude dizajnom, ali i tehnologijom koju donosi.

RepublikaFoto: BMW Media
Za mlade i mlade u srcu - novi BMW X2

Popularnost SUV vozila je na vrhuncu, a o tome dovoljno govori činjenica da je BMW popunio niz svojih iks modela. Od jedan do šest, svu su na broju, a naglasak je na novom X2, koji bi trebalo da privuče mlađu publiku.

RepublikaFoto: BMW Media
Na početku prodaje biće dostupna tri motora raspona snaga od 190 do 231 KS

Uz dizajn u stilu krosover kupea, BMW je uspeo da naglasi i određenu dozu robusnosti koja svakako doprinosi šarmu ovog SUV modela. Pomenutu robusnost naglašava i pogon na svim točkovima koji je u krosover klasi postao retkost.

RepublikaFoto: BMW Media
U ponudi će biti i verzije M sport (levo) i M sport X (desno) s paketom opreme

Ponuda motora će u početku biti relativno skromna. Jedan dvolitarski benzinac od 192 KS i dva dvolitarska dizel-motora sa 190 i 231 KS. Dizeli standardno dolaze sa pogonom na svim točkovima i osmostepenom automatskom transmisijom.

RepublikaFoto: BMW Media
Enterijer u stilu serije 1 i modela X1

Enterijer podseća na starijeg brata X1, a u odnosu na njega ima naprednije multimedijalne funkcije BMW uređaja ConnectedDrive kao i podršku za Apple CarPlay.

Tu je i elektronski HUD koji podatke sa instrument-table projektuje na vetrobran kao i sva sila elektronskih bezbednosnih sistema. Na kraju pogledajte i snimak novog modela u akciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading