(VIDEO) Diskaveri za Džejmija Olivera

Razonoda

09.10.2017

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno najpopularniji kuvar na svetu – Džejmi Oliver, nedavno je dobio specijalni poklon od britanskog "lend rovera" – diskaveri specijalno opremljen za ovog majstora.

RepublikaFoto: Jaguar Land Rover Media
Kuhinja iz snova ali i automobil - Džemi Oliver sa porodicom pored diskaverija

Specijalno fabričko odeljenje britanskog lend rovera pozabavilo se potrebama ovog popularnog kuvara i novi diskaveri opremila u skladu sa njegovim željama sa svim aparatima potrebnim za majstora kuhinje kakav je Džejmi Oliver.

RepublikaFoto: Jaguar Land Rover Media
Još malo soli? - roštilj je integrisan u prednji deo diskaverija

Ova ultimativna kuhinja na točkovima ima gotovo sve – od roštilja u prednjem kraju preko stola za pripremu hrane u prtljažniku, mini-sudopere, police sa začinima, dispenzera za maslinovo ulja pa sve do bućkalice za puter koja je smeštena u točkove! 

RepublikaFoto: Jaguar Land Rover Media
Polica sa začinima je sastavni deo diskaveri-kuhinje

Za osnovu je korišćen diskaveri sa TDV6 dizel-agregatom od 258 KS i pogonom na svim točkovima pa ova mobilna kuhinja može da se probije do bilo koje lokacije za ručak. Na kraju pogledajte kako je i izgledala priprema i izrada ovog specijalnog lend rovera i kako se Džejmi Oliver snašao u svom novom automobilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading