Obnovljen fijat 500X

Razonoda

07.10.2017

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih "fijatovih" modela, 500X nedavno je obnovljen i dorađen. Dobio je blago izmenjen spoljni izgled i novu tehnologiju u vidu savremenog multimedijalnog sistema sa podrškom za Apple Carpley i Android Auto.

RepublikaFoto: Fiat Media
Obnovljeni 500X donosi blago izmenjen izgled i novu tehnologiju

Novi model donosi dva dizajn stila: urban i kros. Sličan trik fijat je nedavno primenio i na domaćem 500L, a sastoji se od toga da 500X sada u ponudi ima dva dizajn stila spoljašnjosti. Urban u gradskom stilu i kros u stilu terenca.

RepublikaFoto: Fiat Media
Glavni novitet u enterijeru je centralni ekran dijagonale sedam inča

Promene u unutrašnjosti donose novi multimedijalni sistem nazvan Uconnect sa ekranom visoke rezolucije dijagonale sedam inča. U sebi sadrži heds-fri sistem za telefoniranje tokom vožnje, audio uređaj i satelitsku navigaciju.

RepublikaFoto: Fiat Media
Novi Uconnect donosi podršku za Android Auto i Apple Carplay sisteme

Multimedijalni sistem se potpuno integriše sa mobilnim telefonima i zahvaljujući epl karplej i android auto tehnologiji u stanju je da na ekranu prikazuje poruke, vesti, društvene mreže (fejsbuk i tviter) pušta muziku sa telefona i internet radio-stanica. 

Cena se neće bitno razlikovati od aktuelnog modela, a tačan početak prodaje još nije objavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading