Aston martin pravi svoj prvi SUV model

Autor:

Razonoda

11.11.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje i oni koji su se pomirili s činjenicom da će i "Aston martin" imati SUV model, što je doskora bilo nezamislivo. Ima i onih koji se tome vesele. Ali sve zanima kako će izgledati...

RepublikaFoto: Aston Martin Media
Foto: Ilustracija

Za potpuno razotkrivanje biće, međutim, potrebno još malo strpljenja. Iz "Aston martina" su saopštili da su premijeru zakazali za 20. novembar (sreda), istog dana kada će "Audi" promovisati svoj model RS Q8. Trenutak istine je sve bliže, a dogodiće se daleko od centrale "Aston martina", u glavnom gradu Kine Pekingu.

Za sada je "Aston martin" otkrio siluetu spoljašnjosti, ali i potpuni pogled u kabinu. I, ako su unapred dozvoljeni zaključci, neće biti razočarani ni najveći fanovi jer sve ide u dobro poznatom smeru kojim su već krenuli "Bentli", "Rols-Rojs", donekle i "Lamborgini". Da ne pominjemo da će nešto slično ponuditi i "Ferari". Po svemu sudeći, mada prvi pogled može i da prevari, deo kokpita, ali i infotejnment verovatno su pozajmljeni od "Mercedesa".

I na kraju (ili je to možda trebalo na početku), naravno, cena "tričavih" 193.500 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading