Oprez! Možete stradati zbog loših patosnica

Autor: muskimagazin

Razonoda

22.09.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patosnice u automobilu nisu neophodne, ali dosta znače, pogotovo u čuvanju vašeg metalnog mezimca. Patosnice su tu da skupljaju prljavštinu i da spreče prljanje tepiha vozila. Svaki automobil poseduje svoje fabričke patosnice koje tačno odgovaraju patosu automobila i mi vam savetujemo da samo takve patosnice kupujete.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Možda će one biti malo skuplje, ali verujte nam da ćete tako biti mnogo bezbedniji. Mnogi vozači patosnice ne doživljavaju kao opasnost, ali ako stavite univerzalne patosnice u vozilo, možete naići na probleme koji vas mogu ubiti.

Patosnice koje nisu originalne ne mogu lepo da se uklope sa patosom vozila i mogu dovesti do zaglavljivanja pedala, što može biti kobno po vozača i putnike.

Na video klipu ćete videti rezultate sudara koji se desio kao posledica zaglavljivanja papučice gasa za patosnicu. Vozač nije mogao da uspori jer je patosnica zaglavila papučicu i dok ju je on nogama pomerio, tada je već bilo prekasno.

Zbog toga kupujte originalne patosnice koje su namenjene vašem modelu auta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading