(VIDEO) Nije Jugo nego Tata! Ameri testirali najjeftiniji, NAJMANJI I NAJGORI auto svih vremena!

Autor: Republika

Razonoda

15.08.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgori auto nije "jugo" niti "lada", nego "tata nano", utopijski projekt motorizacije Indije koji je neslavno završio.

RepublikaFoto: youtube.com/Nameste Car
Tata Nano 2018

Indijski gigant je izuzetno puno očekivao od "tate nanoa", koji je poznat kao najjeftiniji auto na svetu. Sa cenom nižom od 3.000 dolara trebalo je da bude dostojna konkurencija motociklima kao prvi izbor siromašnijih porodica. Međutim, vođstvo se prevarilo jer ni Indijci nisu bili spremni na tolike kompromise. A sada su auto testirali Ameri.

Oni su uspeli da prihvate brojne aute sa Istoka, od malenog "svifta" do "hondica", pa i "juga", ali ovo je ipak previše. Prosečnom Amerikancu je neshvatljivo da uopšte vidi tako malen auto, a potom i da pojmi da ga pokreće minijaturni motor od 30-ak konja. Kao i to što je motor skriven iza, a benzin se toči spreda, nakon što se otvori poklopac.

A to je tek početak jer ovaj auto nema ništa od opreme, čak ni desni retrovizor, pa ni normalne okove za vrata.

Možda je najbolje da pogledate test u videu u okviru teksta, i još jednom razmislite da li je zaista najgori auto u istoriji onaj proizveden na Balkanu 1980-ih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading