NISU SAMO BENTLI I BMW: I Folksvagen iskopirao Rols-rojs

Autor: b92.net

Razonoda

15.07.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački Folksvagen uveo je jednu novinu za svoje modele tako što je iskopirao zaštitni znak Rols-rojsa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Od sada je pri kupovini Folksvagenovih automobila moguće dobiti samonivelišuće kapice felni

Naime, od sada je pri kupovini Folksvagenovih automobila moguće dobiti samonivelišuće kapice felni. Ovaj detalj koji je uvek predstavljao simbol vrhunskoh luksuza omogućava da logo proizvođača u sredini felne uvek stoji pravilno bez obzira da li se vozilo kreće ili ne.

Foto: youtube.com/CAR TV
Vozači Tuarega neće moći da stave felne

Naravno, Folksvagen neće ovaj detalj učiniti dostupnim za sve svoje modele, već samo za određene. Međutim, nisu u pitanju samo luksuzni modeli. Naprotiv, neće biti dostupan na velikim sedanima niti na novom SUV-u Tuareg.

Naravno, neće moći da ga uzmu ni kupci malih automobila poput Lupa, Ap! i Pola, kao ni novog krosoverta T-kros. Biće dostupan samo za vozila koji dolaze sa kapicama felni sa serijskom oznakom 5G0601171XQI, poput Golfa, Bore, Eos-a, Amaroka...

Puna cena ovog seta biće 173 evra ili oko 20.000 dinara. Folksvagen nije prvi brend koji je iskopirao RR u ovom slučaju. To je pre nekoliko godina učinio Bentli, a samonivelišuće poklopce felni ima i novi BMW Serije 3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading