IAKO JOŠ NE POSTJI, VEĆ GA ŽELE: Teslin kamionet je traženiji od "moćnog" F-150!

Autor: b92.net

Razonoda

03.07.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako još nije predstavljen, Teslin budući kamionet trenutno privlači veću pažnju javnosti od vladara klase Forda F-150.

RepublikaFoto: Tesla Motors
Na Tviteru se o Teslinom budućem prozvodu priča više od Fordovog modela

Portal "AutoWise" je koristio geografske podatke više od 100.000 tvitova kako bi analizirao gde koji model privlači više pažnje. Utvrđeno je da se o Teslinom pik-apu "priča" u više država nego o Fordovom moćnom F-150.

Foto: Ford Media
Južnjaci u SAD vole domaće

Geografski gledano, automobil koji još nije predstavljen je interesantniji stanovnicima Zapadne obale, dobrog dela Srednjeg zapada i severoistoka SAD, dok F-150 i dalje ima dominantan položaj u konzervativnijim delovima kao što su južne države.

Vrlo je važno naglasiti da se ovde pravi paralela između jednog od najuspešnijih modela automobila svih vremena i vozila koje još nije ni predstavljeno i o čijem se izgledu i specifikacijama još uvek samo spekuliše.

Osnivač i direktor Tesle Ilon Mask je istakao da mu je Pik-ap već omiljeni model i da očekuje da nadmaši po prodaji pristupačni Model 3. Planovi Tesle da ubrzo lansira svoj kamionet, te velika popularnost koju je privukao novi igrač na EV tržištu Rivijan sa svojim električnim SUV-om i kamionetom, naterali su gigante poput Forda i Dženeral motorsa da ulože ogromne količine novca u razvoj svojih električnih pik-apova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading