DŽAB DŽABE! Novi "fiajt 500L" po specijalnoj ceni za domaće kupce

Autor: rts.rs

Razonoda

02.09.2017

04:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fabrika "Fijat Krajsler automobili" iz Kragujevca u prvih šest meseci izvezla je robu iz Srbije za 400 miliona evra, što je i dalje drži na prvom mestu srpskih izvoznika. Novi model "500L" proizvodi se po planu, a u "Fijatu" su odlučili da od 1. septembra ponude taj model po ceni nižoj za dve i po hiljade evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Kelley Blue Book
Foto: Ilustracija

Nacionalni proizvod "fijat 500L" ponuđen je domaćim kupcima u najjačem paketu opreme sa aluminijumskim felnama, sa LCD displejom i tempomatom za 114 evra mesečno. U taj finansijski paket uključeno je i osiguranje od krađe i totalne štete što do sada nije ponudila nijedna kompanija koja prodaje automobile na našem tržištu.

Besplatno održavanje

Komercijalni direktor FKA Igor Ševo kaže da nude dve godine besplatnog održavanja plus godinu dana osiguranja od totalne štete i krađa,  a sve to uz specijalno "Fijat finansiranje". 

"Fijat" zauzima deset odsto našeg tržišta u prodaji vozila, a cilj je da se taj procenat do kraja godine znatno poveća.

Novo je i to da će budući kupci upisujući podatke u tabelu moći odmah na sajtu "Fijata" da provere svoju kreditnu sposobnost i izračunaju ratu za vozilo.

Ševo kaže da je kamatna stopa 3,99 odsto kao i da kupci mogu da izvrše transakciju "staro za novo", ukoliko su pre četiri godine kupili "fijat 500L" sada mogu po istoj rati da kupe novi.

Kupovina na internetu

Prvi put moguća je i kupovina na internetu i konfigurisanje automobila na našem tržištu.

Novi "fijat 500L" u paketima opreme koji se nude ovom akcijom jeftniji je nego u Italiji i to za čak 2.500 evra, tvrde u "Fijatu.

Uslovi otplate na sedam i osam godina prilagođeni su našoj prosečnoj plati jer je rata 114 evra, a kao učešće možete dati bilo koje staro vozilo bilo kog proizvođača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading