NESVAKIDAŠNJI MARKETING: Kia postepeno otkriva novi mali SUV

Autor: b92.net

Razonoda

24.05.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korejski proizođač objavio je dizajnerske crteže unutrašnjosti svog novog SUV modela.

RepublikaFoto: Kia promo
Deo unutrašnjosti novog modela

Posle prvog "tizera" na kome se vide detalji prednjeg dela vozila, u prilici smo da zavirimo i u kokpit. Centralnu poziciju na komandnoj tabli zauzima novi, 10,25-inčni ekran multimedijalnog sistema, ispod koga je Kia ipak zadržala i neke fizičke komande, dok se nešto niže nalazi klaster automatskog klima-uređaja.

Multifunkcionalni volan nalik je onom iz modela Stonik, dok se instrument tabla sastoji od dva analogna sata i displeja između njih.

RepublikaFoto: Kia promo

Metalik ukrasni detalji teba da unesu premijum ambijent u putničku kabinu, kao i elementi mekani na dodir kojima su obloženi delovi oplate vrata i komandne table.

Svetska premijera novog SUV modela zakazana je za leto, a pojaviće se najpre na tržištu Koreje, u drugoj polovini 2019. Reč je o produkcijskoj verziji koncepta SP Signature koji je Kia predstavila krajem marta u Seulu.

RepublikaFoto: Kia promo
RepublikaFoto: Kia promo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading