BARBUS ROCKET 900C: Najbrži i najsnažniji kabriolet sa četiri sedišta

Autor: klix.ba

Razonoda

01.09.2017

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući 621 KS na raspolaganju, Mercedes-AMG S65 Cabriolet je atraktivan i veoma snažan automobil, no, Brabus je uspeo da ga dodatno poboljša.

RepublikaFoto: instagram.com/mercedesamgusa
Ovaj fascinantni automobil se može videti na sajmu u Frankfurtu

Brabus je iz V12 motora izvukao dodatni 267 KS, tako da on sada isporučuje ukupno 888 KS i 1.200 Nm umesto 621 KS i 1.000 Nm obrtnog momenta. Za takvu snagu je bilo potrebno više od softverskih podešavanja, pa je Brabus povećao zapreminu motora sa 6,0 na 6,3 litra, ugradio novi izduvni sistem i veće turbopunjače. Hlađenje je takođe unapređeno, kao i sedmostepeni automatski menjač kako bi se nosio s dodatnom snagom. 

Automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,9 sekundi, a njegova maksimalna brzina je elektronski ograničena na 350 km/h.

Brabus je pripremio i suptilni aerodinamični body kit, a tu je i set 21-inčnih naplataka s niskoprofilnim gumama. Dostupni su i 22-inčni naplaci. Automobil je spušten za 15 mm.

Unutrašnjost je takođe doživela nekoliko promena, koje uključuju pokazivač brzine do 400 km/h, aluminijske detalje, Brabusov logo na nekoliko mesta i novo LED ambijentalno osvetljenje.

Unutrašnjost je dostupna u dve varijante, presvučena Mondial Vanilla ili Mondial Black kožom. Automobil će biti izložen ovog meseca na Sajmu u Frankfurtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading