Karte za parking od sada i na šalterima Pošte

Autor:

Razonoda

01.09.2017

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parking karte za crvenu, žutu i zelenu zonu, kao i za parkiranje na opštim parkiralištima van zoniranog područja, u plavoj zoni, mogu se kupiti na šalterima 126 pošta na teritoriji Beograda, saopštio je JKP „Parking servis“.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karte za parking od sada i na šalterima "Pošta Srbije"

Prodaja parking karata je počela u poslovnicama „Pošta Srbije“ u Takovskoj ulici, Kneza Miloša, Savskoj, Zmaj Jovinoj, Cara Dušana u Beogradu, ali i na mnogim šalterima širom grada, u gotovo svim beogradskim opštinama, navodi se.

"Parking servis" i "Pošta Srbije" su sve korisnike o tome obavestili i postavljanjem nalepnica, koje su vidno istaknute na svakom prodajnom mestu.

Karta za sat vremena parkiranja u prvoj zoni košta 56 dinara, u drugoj 48 dinara, a u trećoj 41 dinar. Cena parking karte za opšta parkirališta van zoniranog područja, odnosno plavu zonu, jeste 31 dinar za sat vremena parkiranja, dok je višesatna karta 150 dinara.

- Proširena prodajna mreža koristiće i stranim državljanima, koji na svojim mobilnim telefonima nemaju mrežu domaćeg operatera, zbog čega ne mogu da plate parkiranje slanjem SMS poruke - naveo je "Parking servis".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading