ODABRALI STRANCA: Britanski vozači izabrali Tojotu Prius za auto godine

Autor: b92.net

Razonoda

15.05.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hibridni model Tojota Prius osvojio je titulu automobila godine u izboru magazina Auto Express - "Driver Power" za 2019. godinu, koji se temelji na mišljenjima i stvarnim iskustvima vozača u Velikoj Britaniji.

RepublikaFoto: youtube.com/The Fast Lane Car
Tojota Prius

Pored titule automobila godine, Prius je prema "Driver Power"-u osvojio i dodatne nagrade - za najbolji kompaktni porodični automobil, kao i prvo mesto po potrošnji goriva i troškovima eksploatacije, pri čemu oba ova priznanja osvaja drugu godinu zaredom.

Aktuelna, 4. generacija Priusa, predstavljena 2016. godine, bio je prvi model koji se odlikovao novom globalnom Tojotinom mehaničkom platformom (Toyota New Global Architecture – TNGA). Ova platforma predstavlja temelj za značajan iskorak kada je reč o voznim karakteristikama, bezbednosti i dizajnu vozila japanskog proizvođača, objašnjavaju u Tojoti.

Istraživanje "Driver Power", sprovedeno po 17. put, prikuplja mišljenja više hiljada britanskih vozača o automobilima koje poseduju, problemima s kojima se susreću i usluzi koju dobijaju od proizvođača, trgovaca i servisnih radionica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading