NIJE ASTON MARTIN: Otkriven jedan od automobila koje će Džejms Bond voziti u novom filmu (FOTO)

Autor: b92.net

Razonoda

05.05.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Jamajci je počelo snimanje 25. filma iz serijala o tajnom agentu 007, sa Danijelom Krejgom u glavnovj ulozi.

RepublikaFoto: Printskrin: Instagram.com/bond25production
Danijel Krejg u Lend Roveru

Na prvi fotografijama sa filmskog seta popularni glumac snimljen je za volanom, ali nije u pitanju očekivani model Aston Martina, već jedan sasvim drugačiji automobil. Džejms Bond će po svemu sudeći, barem u nekim kadrovima novog filma, voziti još jednu ikonu britanske automobilske industrije – klasičan Lend Rover serije III iz 1970-tih.

Vozilo koje u filmu koristi tajni agent 007 proizvodilo se 1971-1985. godine, a na setu je snimljena verzija sa otvorenim krovom u karakterističnoj plavoj boji karoserije iz tog perioda.

Lend Rover je već potvrdio da će vozila ovog proizvođača učestvovati u 25. filmu iz serijala o Džejmsu Bondu, čime je saradnja sa producentima proširena na šesti film u nizu, počevši od ostvarenja "Die Another Day" iz 2002.

Spekliše se da je i drugi britanski proizvođač koji je tradicionalno povezan sa Bond franšizom – Aston Martin – već sklopio dogovor o pojavljivanju u novom filmu, ali još se ne zna koji model ćemo videti na filmskom platnu u aprilu 2020. za kada je planirana svetska premijera. Pojedini izvori prognoziraju da će to biti automobil na električni pogon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading