NAJPRISTUPAČNIJI, ALI NEPOŽELJAN: Slaba potražnja za najjeftinijim Teslinim modelom

Autor: b92.net

Razonoda

18.04.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tesla je povukao iz ponude za internet poručivanje osnovne verzije modela 3 čija je cena 35.000 dolara.

RepublikaFoto: Tesla Motors
Tesla Model 3

"Pristupačni" model 3 je u "onlajn" ponudi zamenio Standard rendž plus čija je cena 39.500 dolara. Promena je izvršena zbog rasta popularnosti drugog modela, iako je tek pre sedam nedelja Tesla omogućila kupovinu najjeftinije verzije od 35.000 dolara.

Standard rendž plus paket dolazi sa "Patrial Premium Interior" unapređenom unutrašnjošću vozila koja se ogleda u novom audio-sistemu, 12 nivoa položaja prednjih sedišta, unapređenim presvlakama i LED prednjim maglenkama.

Autopilot je sada standardni deo opreme cele Tesline game vozila. Model 3 u Standard rendž plus paketu ima autonomiju od 386 kilometara, uz maksimalnu brzinu od 225 km/h i ubrzanje 0-100 km/h za 5,3 sekundi.

RepublikaFoto: Tesla Motors

Tesla takođe nudi i smanjenje performansi Modela 3 za 10 odsto kroz poseban softver što smanjuje pomenute brojke na autonomiju od 354 km, maksimalnu brzinu 210 km/h i ubrzanje za 5,6s.

Limitiranje uključuje i pristup određenim sistemima, poput satelitske navigacije i aktuelne situacije u saobraćaju i grejanja sedišta, a Tesla će u slučaju ove opcije umanjiti cenu modela 3 za 4.500 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading