VIDEO: Zavirite u Putinovu predsedničku limuzinu

Autor: b92.net

Razonoda

19.02.2019

23:16 >> 12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu rusku predsedničku limuzinu mogli smo da vidimo u januaru u Beogradu, kada je Vladimir Putin bio u poseti našoj zemlji, a sada smo u prilici da zavirimo u putničku kabinu ovog luksuznog vozila.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Putinova limuzina

Nova ruska automobilska marka Aurus, koja osim predsedničke limuzine u svojoj ponudi ima i luksuzna sedan, SUV i MPV vozila za potrebe funkcionera u toj zemlji, ali i za prodaju na slobodnom tržištu, predstavila je na Međunarodnog sajma naoružanja "IDEX 2019" u Abu Dabiju blindirano predsedničko vozilo poput onog u kome se Vladimir Putin u januaru vozio ulicama Beograda.

Za razliku od Putinove limuzine, ovaj primerak vozila ofarban je u belo i nedavno je snimljen u Sibiru tokom testova u ekstremnim zimskim uslovima vožnje.

Ovog puta u prilici smo da zavirimo u putničku kabinu najprestižnijeg Aurusa, u kome se vozi jedan od najmoćnijih ljudi na svetu. Na snimku se između ostalog vidi luksuzno opremljen enterijer presvučen kožom, kao i veliki LED TV ekran na pregradi između prednjeg i zadnjeg putničkog dela kabine. 


Pogledajte video:

Vozila premijum auto-brenda Aurus razvijena su u okviru ruskog državnog projekta Kortež, a na inicijativu samog Vladimira Putina. Osim predsedničke limuzine, gama vozila sastoji se od sedana Senat, kao i SUV i MPV modela.

Automobile izrađuje zajednička firma koju su osnovali Ruski državni institut za istraživanja (NAMI) i ruska auto-kompanija Solers, a osim u Rusiji prodavaće se u Kini i zemljama Bliskog istoka, pa je nastup na sajmu u Abu Dabiju bio prilika da potencijalni kupci uživo vide naluksuzniji model Aurusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading