JUBILEJ: Bentli novom studijom slavi 100. rođendan (VIDEO)

Autor: autoblog.rs/ autonet.hr

Razonoda

26.01.2019

23:16 >> 14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova godina je posebna za Bentli. Naime, u 2019. ova luksuzna britanska marka će proslaviti svoj stoti rođendan, a to će biti obeleženo i s posebnom studijom čija premijera je upravo najavljena. Za sada nemamo konkretnijih zvaničnih informacija, osim da će se raditi o vozilu koje će biti predstavljeno na ovogodišnjem ženevskom auto salonu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bentli će ove godine proslaviti stoti rođendan

Prema priloženoj video najavi izgleda da je reč o modelu koji je inspirisan Bentlijevim sportskim nasleđem. S obzirom na trenutnu ponudu pretpostavlja se da će ova sportska studija biti bazirana na modelu Kontinental GT kao logičnom izboru za posebni model inspirisan trkačkom istorijom.

Ovaj model će premijeru imati najkasnije 5. marta, a za sada još recimo da će kupcima Bentlijevih modela proizvedenih u ovoj godini biti dostupna posebna linija dodataka "Centenary specification". Uključivaće razne ukrasne elemente na vozilu, posebne presvlake, natpise, boje i sl.

Bentlijev tizer možete pogledati u videu ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading