NAJAVLJEN JOŠ JEDAN NOVITET: Škoda širi svoju krosover ponudu (VIDEO)

Autor: srbijadanas.com/index.hr

Razonoda

17.01.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nošeni odličnim tržišnim plasmanom poslednjih noviteta, u Škodi su odlučili da dalje prošire svoju krosover ponudu, a sada su otkrili i prvi detalj.

RepublikaFoto: Printskrin: Youtube.com/ Cristian Gnaticov
Češki proizvođač sprema novitete

U videu Škoda ne otkriva puno, ali taman toliko da znamo kako će prinova biti model pozicioniran ispod "karoka" i "kodiaka". Najkraće rečeno, to je treća verzija malenog krosovera u Folksvagen koncernu. Tako bi, nakon "Seat Arone" i Folksvagen "T-krosa" ovaj model bio ujedno i najozbiljniji u borbi protiv rivala kalibra "Stonika", ali i starosedelaca poput Nisanovog "Djuka".

Ono što sada vidimo su odvojena dnevna LED svetla spreda, te poseban dizajn i tzv. dinamičko rešenje pokazivača smera integrisanih u njih. Ako mogu Audi i Folksvagen, zašto ne bi i Škoda, zar ne?

Tizer za novu Škodu pogledajte u videu ispod.

Osim prepoznatljivog dizajna i verovatno standardnih praktičnih rešenja, valja očekivati i poznatu ponudu motora. U Škodi zasad obećavaju vozne osobine na nivou kompaktnog automobila, a što s obzirom na osnovu ne treba da čudi. S druge strane ovde ne treba gledati dalje od prednjeg pogona i 150 KS.

Nepotvrđena vest kaže da će se taj novi model veroatno nositi ime "Kosmik", a to se veruje na osnovu internih dokumenata koji su ranije procurili u javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading