PROROČKE REČI VUČIĆA U ETRU SU PRVI PUT BILE 23. MARTA! Sad je sve jasno - predsednik bio u pravu: SVE SE OBISTINILO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.04.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića izgovorene na TV Pink 23. marta ove godine dobile su potvrdu nakon što su održani izbori u Srbiji.

PROROČKE REČI VUČIĆA U ETRU SU PRVI PUT BILE 23. MARTA! Sad je sve jasno - predsednik bio u pravu: SVE SE OBISTINILO! (VIDEO)

Foto: prinscreen

Aleksandar Vučić

Tokom gostovanja na TV Pink, predsednik države i lider Srspke napredne stranke obelodanio je da će se celokupna opozicija ujediniti ukoliko budu imali priliku da se domognu fotelja.

I te reči su se po svemu sudeći obistinile, s obzirom na to da je na pomolu formiranje trule opozicione koalicije na nivou grada Beograda.

 

 

- Svi oni će da se ujedine - i Đilasova lista, i zeleni, i Zavetnici... Važno je da ljudi ne pomisle da postoje oni koji se neće udružiti sa Đilasom u rušenju države a zarad svojih interesa - upozorio je Vučić.

Republika

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Događaji koje imamo prilike da vidimo posle izbore jasno potvrđuju da je predsednik bio u pravu kada je građane iznova i iznova upozoravao da "država i izbori nisu igračka i igra".

Danas imamo priliku da vidimo pokušaj stvaranja koalicije između Đilasove liste, Moramo, Zavetnika, pokreta NADA, Dveri i POKS-a kako bi preuzeli vlast u Beogradu, o čemu je Republika već pisala.

Dakle, pred punom gradskom kasom i foteljama, sve ideološke razlike su nestale samo dan posle izbora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading