HRVATSKI NOVINAR ŽALI ZBOG VUČIĆEVE POBEDE! Preuzeo VELIKU laž đilasovskih medija!

Autor:

Vesti

04.04.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski novinar Gordan Duhaček preuzeo je od đilasovaca veliku laž.

HRVATSKI NOVINAR ŽALI ZBOG VUČIĆEVE POBEDE! Preuzeo VELIKU laž đilasovskih medija!

Foto: Printscreen/KlikTV

Hrvatski novinar Gordan Duhaček preuzeo je od đilasovaca laž da je Vučić prvi saopštio rezultate i sa žaljenjem konstatovao da Aleksandar Vučić ima istorijsku podršku građana Srbije

Teško da se može naći bolja ilustracija stanja demokratije i institucija u Srbiji nakon deset godina vlasti Srpske napredne stranke (SNS) od činjenice da je sinoć prvi rezultate izbora za predsednika Srbije objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Naravno, na njima je pobedio Vučić - prenosi hrvatski medij, preuzimajući narativ đilasovskih medija koji nisu ni upoznati sa novim izbornim zakonom.

Nakon istorijske pobede Srpske napredne stranke, hrvatski mediji su nastavili da iskazuju nezadovoljstvo.

Nažalost, Vučićeve pobede na predsedničkim izborima u prvom krugu sa nešto manje od 60 odsto glasova (prema trenutnim rezultatima) pokazuje da aktualni predsednik i dalje ima značajnu i čvrstu podršku biračkog tela Srbije, kao i da je i dalje popularniji od SNS-a, koji je na parlamentarnim izborima dobio oko 43 odsto glasova - preneo je hrvatski Index.

Na veliku žalost koju i ne skrivaju hrvatski novinari, vlast u Srbiji biraju građani, a ne stranci. Mogli su samo da potvrde volju građana Srbije koja je pokazana na ovim izborima, da predsednik Aleksandar Vučić uživa istorijsku podršku naroda!

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading