OPOZICIJA POLUDELA ZBOG ISHODA NA IZBORIMA! Napali svog čoveka jer im je sasuo istinu u lice!

Autor: Republika

Vesti

30.03.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naim Leo Beširi, direktor Instituta za evorpske poslove i istaknuti opozicinar, objavio je istraživanje koje se nije svidelo njegovim kolegama iz opozicije, zbog čega se našao na žestokom udaru.

OPOZICIJA POLUDELA ZBOG ISHODA NA IZBORIMA! Napali svog čoveka jer im je sasuo istinu u lice!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Beširi, koji ne krije da je protivnik aktuelne vlasti, izneo je rezultate istraživanja koja pokazuju da će Aleksandar Vučić pobediti u prvom krugu sa 60 odsto glasova, a da će Zdravko Ponoš osvojiti 18 odsto, dok će na trećem mestu biti Milica Đurđević Stamenkovski sa 5,4 odsto.

Kada je reč o parlamentarnim izborima, Srpska napredna stranka će dobiti oko 57 odsto glasova, dok će "Ujedinjeni za pobedu Srbije" imati 19 odsto glasova.

Kako je Beširi objavio rezultate istraživanja, tako su krenule uvrede i pljuvanja pripadnika opozicije. Među prvima ga je napao Pavle Grbović, lider PSG, koji je napao Beširija zašto dan pred izbornu tišinu objavljuje rezultate istraživanja!?

Ima čak i onih koji su Beširija nazvali "Vučićevom kučkicom", na šta im je on odgovorio da nije dovoljno da viču "Ua Vučić", već da moraju nešto i da urade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gaga

30.03.2022 15:24

Takva je istina. Neka se ljuti ko će izgubiti.

Lax

02.04.2022 15:35

100% sve je tačno. Boljeg predsednika od Vučića nema Srbija a i Sns je bez premca. Valjda će i ovog puta dokazati narodu da su oni pravi za funkciju da upravljaju Srbijom.