DANICA GRUJIČIĆ otkrila kakav će POSLANIK biti! Evo i kome će prepustiti Institut za onkologiju kad ode u Skupštinu Srbije!

Autor:

Vesti

16.03.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Danica Grujičić, prva na izbornoj listi Srpske napredne stranke za parlamentarne izbore, gostovala je večeras u emisiji "Intervju" na "Insajter TV".

DANICA GRUJIČIĆ otkrila kakav će POSLANIK biti! Evo i kome će prepustiti Institut za onkologiju kad ode u Skupštinu Srbije!

Foto: printskrin

Ministarka zdravlja Danica Grujičić

- Vi znate da se geopolitička situacija drastično promenila u odnosu na 2012. godinu. Meni se mnogo sviđa to što je Srbija neutralna, i mislim da Vlada Srbije nije mogla da reaguje bolje. Srbija konačno mora da gleda šta je u interesu njenih građana - rekla je doktorka Grujičić.

Ona kaže da predsednik Aleksandar Vučić "pliva između zapada, severa, istoka i juga", i da čuva interese Srbije.

- Činjenica da Srbija danas izgleda mnogo bolje nego u odnosu na pre 7-8 godina. I to je jedan od razloga što sam prihvatila kandidaturu - rekla je Danica Grujičić.

Doktorka Grujičić je pričala i o tome šta će biti sa Onkološkim institutom kada sedne u poslaničku klupu.

- Kakav ću poslanik biti to ćemo videti, a što se tiče hirurga, ja sam neko ko je pred kraj karijere. Pacijentima mogu da poručim da imamo sjajnu ekipu mladih ljudi, i ja mogu na miru da idem u penziju - rekla je doktorka Danica Grujičić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading