Lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" u Nišu predstavila kandidate za poslanike (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.02.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Nišu, u Narodnom pozorištu, lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ predstavila kandidate za poslanike.

Lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" u Nišu predstavila kandidate za poslanike (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen

O tome zašto su na listi Srpske napredne stranke i kako vide budućnost Srbije govorili su prof. dr Danica Grujičić, prof. dr Stojan Radenović, Nataša Tasić Knežević i Jelena Žarić Kovačević.

Danica Grujičić, prva na listi "Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve" rekla je da je osetila veliku potrebu da javno istupi i podrži razvoj Srbije. Ja se ne bavim politikom, ovde sam zato što želim da podržim sve ono što je urađeno u zdravstvu, zbog svih ulaganja, zbog svih izgrađenih novih bolnica, zbog vraćanja dostojanstva zdravstvenom radniku, zbog mladih kolega koji danas mogu da ostanu u našoj državi, zbog pacijenata, zbog gama noža, linearnih akceleratora, magneta, radio-hirurške mašine, zato što se nikada ovoliko nije ulagalo u naše zdravstvo, zato što se razvija svaki segment našeg društva.

Naša Srbija ide putem napretka, mira i stabilnosti, naša država se ubrzano razvija, naravno da ću takvu Srbiju da podržim, istakla je Grujičić. Da li je idealno sve, pa nije, i nigde nije, ali ako pogledate plate medicinskog osoblja i lekara specijalista, vi možete da vidite koliko država pomaže i koliko ceni znanje i trud svih tih ljudi. Mi smo danas posle toliko decenija otvorili vrata Kliničkog centra Srbije, u Nišu imamo novi klinički centar, tri potpuno nove kovid bolnice, da ne pominjem sve opšte bolnice i domove zdravlja koji su renovirani, renoviraju se, izgrađeni, ili se grade. Koja država može da se pohvali svime time pored Srbije, retko koja, podvukla je Grujičić.

Moja velika želja je, naglasila je ona, da se izgradi jedan potpuno novi centar za onkologiju koji će biti najsavremeniji u ovom delu Evrope, i verujem da ćemo uspeti, jer zajedno možemo sve. Pozivam sve građane da 3. aprila izaberemo Srbiju koja je primer kako se iz pepela podiže jedan narod, da Srbija bude broj jedan, svi podržimo listu broj 1 "Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve", kazala je Grujičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading