Uhapšen još jedan manijak iz prevoza: Ušao u autobus, otkopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o ženu!

Autor: Republika

Hronika

17.11.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac B.P. (41) uhapšen je u četvrtak u Novom Beogradu nakon što je ušao u autobus na liniji 45 i prišao mlađoj ženi T.S. (33), a zatim otkiopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o nju.

Ilustracija

Skandalozno ponašanje manijaka primetili su drugi putnici koji su odmah pozvali policiju i zadržali ga do njihovog dolaska. O svemu je odmah obavešten i dežurni tužilac koji je naložio da se manijak uhapsi.

"Utvrđeno je da je B.P. došao kolima na Bežaniju, a potom otišao u autobus na liniji 45 gde je seksualno uznemiravao putnicu. On je u petak na saslušanju priznao sve, a Treće osnovno tužilaštvo je zatražilo da se odredi njegovo hitno veštačenje", kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je veštačenjem utvrđeno da uhapšeni ima poremećaj polne sklonosti. "Ponuđen mu je sporazum o priznanju krivice koji je prihvatio. Tim sporazumom izrečena mui je uslovna osuda od godinu dana zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u naredne 3 godine ne počini novo krivično delo. Takođe, izrečena mu je i mera obaveznog lečenja na Klinici za psihijatriju, na koje se mora javiti u roku od mesec dana", završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading