NASTAVLJENA SERIJA PALJENJA AUTOMOBILA U NIŠU: I ovog puta je najpre buknulo vozilo službenog lica, ali na višem položaju

Autor: blic.rs

Hronika

16.11.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službeno vozilo "folksvagen polo" koje je koristio zamenik načelnika BIA u Nišu D. Ć. i još dva vozila koja su bila parkirana pored njegovog četvorotočkaša izgorela su juče ujutro oko 3.55 časova na parkingu iza zgrade 87 na Bulevaru Nemanjića u požaru za koji se sumnja da je podmetnut.

RepublikaFoto: ST/D. I.
Tekst potpisa

U požaru su oštećena još dva vozila - "opel astra" i "micubiši", koja su se nalazila ispred izgorelih automobila, ali su ona manje oštećena.

Prema prvim informacijama, prvo je buknuo "folksvagen" koje je koristio zamenik načelnika BIA D. Ć, a potom se požar preneo na "folksvagen tuaran" i "reno klio" čiji su vlasnici stanari okolnih zgrada, koji su bili parkirani sa njegove leve i desne strane. "Polo" je potpuno ugljenisan i spolja i iznutra, dok je potpunu štetu pretrpeo i "klio", dok je "tuaran" uništen iznutra, ali je deo spoljašnosti ostao ceo.

- Građani su videli veliku buktinju na parkingu, nedaleko od zgrade "Lepa Brena", pa su pozvali policiju i vatrogasce. Sumnja se da je požar podmetnut i da je najpre upaljen prvo automobil "polo", a kasnije da se vatra prenela na druge automobile - kaže naš izvor.

Foto: ST/D. I.

U zvaničnim krugovima juče nije bilo mnogo informacija.

- Obavljen je uviđaj, u toku je utvrđivanje uzroka požara - rekla je kratko portparolka Osnovnog javnog tužilaštva Milica Jovović.

Foto: ST/D. I.

Nove paljevine automobila u Nišu usledile su posle tromesečne pauze. Sredinom avgusta hotelijeru iz Niša I. S. zapaljena su dva vozila - BMW i "sitroen pikaso" na parkingu ispred njegove kuće, a samo dva dana ranije 11. avgusta oko 3.45 časova na parkingu ispred stambene zgrade na Vizantijskom bulevaru u Nišu izgoreo je automobil BMW koji je bio u vlasništvu supruge inspektora niške policije iz odseka za razbojništva, koji je ona nasledila od oca Zorana Stojiljkovića, nekadašnjeg selektora streljačke reprezentacije Srbije, preminulog prošle godine.

Rešene četiri paljevine

Niška policija rešila je paljevinu službenog automobila ranijeg načelnika Kriminalističke policije Utvića i privatnog vozila policajca Dejana Jovanovića, paljevinu "tojote korole" na Bubnju, kao i slučaj paljenja "seata ibice". Na ostalim slučajevima policija intenzivno radi.

Foto: ST/D. I.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading