Porodična tragedija u naselju Rušanj: Ženu davio kanapom, obesio se misleći da je mrtva!

Autor:

Hronika

15.11.2018

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ružić (53) ubio se juče u porodičnoj kući u Rušnju, nakon svađe sa suprugom Slavicom (49), koju je pokušao da zadavi. Ona je prilikom napada izgubila svest, a Goran je pomislio da je mrtva, pa je rešio da presudi i sebi. Kada se osvestila, Slavica je muža pronašla obešenog u šupi!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Kuća u kojoj se Goran obesio

Kobna svađa

Drama se dogodila juče u ranim jutarnjim satima u Ulici oslobođenja.

- Tragediji je prethodila žustra svađa koja je izbila između supružnika. Goran je u jednom trenutku poludeo od besa i tada je zgrabio kanap koji je video u blizini i njime počeo da davi suprugu! Davio ju je sve dok se u jednom trenutku nije onesvestila, pošto je ostala bez vazduha! Ružić je pomislio da je ubio suprugu, pa je otišao u šupu pored kuće u kojoj su čuvali alat i obesio se - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Nesrećna žena je ubrzo došla sebi i, ne sluteći ništa, pobegla kod rođaka koji žive u blizini po pomoć.

Izvor: Goran je pomislio da je ubio ženu, pa je otišao u šupu, gde su ga našli mrtvog

- Ona je rođaku ispričala šta se desilo i kako je suprug pokušao da je ubije, nakon čega je čovek otišao da potraži Gorana u nameri da ga smiri. Kako ga nije našao u kući i dvorištu, otišao je do šupe, gde je Goran često boravio i zatekao ga kako visi - dodaje izvor.

 

 

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Porodična kuća Ružića

U istoj šupi se ubio brat, pradedu skinuli sa vešala

Kako saznajemo, Ružić je treća muška osoba u ovoj porodici koja je odlučila da digle ruku na sebe.

- Na istom mestu gde se i Goran ubio pre dve godine obesio mu se i brat od strica. Takođe, njegov pradeda je pokušao da se ubije, ali su, na sreću, tada uspeli da ga spasu i skinu s vešala - priča komšija.

Nesrećni čovek je odmah obavestio Slavicu i pozvao policiju i Hitnu pomoć, a kako saznajemo, Ružiću nije bilo spasa. Komšije ove porodice šokirani su zbog tragedije koja je zadesila naselje, a kako navode, ovo nije prvi put da se supružnici svađaju.

10 dana pre tragedije Goran izašao iz psihijatrijske bolnice gde se lečio od depresije

- Često su imali razmirice, to znaju sve komšije, ali su bili dobri ljudi! Goran je bolovao od depresije. On je lečeni psihijatrijski bolesnik, a iz bolnice je poslednji put izašao pre desetak dana. On sa Slavicom ima dve ćerke, ali je bio poprilično ljubomoran i često je zbog toga pravio scene. Njegovo ponašanje se dodatno pogoršalo nakon otkaza u BIP, gde je dugo radio - kaže komšija.

Komšije u šoku

Kako navodi, ipak ništa nije slutilo na ovakvu tragediju.

- Goran se u poslednje vreme bavio poljoprivrednom i lepo su živeli od toga. Ne znam zašto je ovo uradio, svi smo iznenađeni! Znam da je imao i nekih srčanih problema, kao i da mu je majka bolesna i u domu - dodaje komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading