Avgust i oktobar - meseci smrti: Širom Srbije poginulo na desetine traktorista, najnovija tragedija kod Sente!

Autor: Republika

Hronika

14.11.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traktorista J. V. star 58 godina poginuo je u ataru sela Gornji Breg, kod Sente. Čovek je vozio traktor koji se iznenada prevrnuo, pod neutvrđenim okolnostima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vozač je preminuo na licu mesta.

CRNI AVGUST: U intervalu od pet dana poginula trojica traktorista

Milan Spasojević (69), stradao je danas oko 16 časova u Krnjevu u opštini Velika Plana, kada mu se prevrnuo traktor. Spasojević je bio u šumi u trenutku nesreće, a istraga će pokazati kako je došlo do tragedije.

Podsetimo, ovo je treća nesreća sa traktorima za samo pet dana. Momćilo Pantelić, star 64 godine poginuo je 19. avgusta u mestu Cernica, kod Loznice kada mu se prevrnuo traktor. On je na lokalnom putu vozio traktor koji se iznenada prevrnuo, a vozač je preminuo na licu mesta.

Vozač traktora iz okoline Svrljiga nastradao je 17. avgusta u nesreći na putu između sela Izvor i Beloinje u svrljiškoj opštini. Do tragedije je došlo kada se prevrnuo traktor kojim je upravljao nesrećni čovek.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Traktor se prevrnuo i pregnječio ga, ostao mrtav na licu mesta

Ž.P. (57) iz Dragoševca kod Jagodine poginuo je u nedelju u stravičnoj nesreći na njivi na kojoj je radio.Do tragedije je došlo oko 14.30 časova kada se nesrećni muškarac traktorom prevrnuo na uzbrdici, da bi mašina potom pala preko njega i ozbiljno ga povredila.

On je nekako uspeo da se izvuče, ali je izgubio snagu posle stotinak metara, pao i na mestu umro.

Telo krvave glave pronašao je jedan mladić koji je prolazio tim putem, a Ž.P. je iza sebe ostavio roditelje.

Od avgusta kada je trojica vozača nastradalo pa do današnjeg dana u Srbiji je četvoro ljudi izgubilo život upravljajući traktorom. To je samo pokazatelj da ova vozila vrlo često učestvuju u saobraćaju bez adekvatne signalizacije ili je reč o neispravnim vozilima. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

OKTOBAR JOŠ KOBNIJI! Šest života ugašeno

U Smederevu su u sudaru traktora i automobila nastradale dve osobe, u blizini Gadžinog Hana žena je pala sa krila traktora i poginula, kod Prokuplja se automobila zakucao u nesovetljen traktor i vozač je ostao na mestu mrtav, kod Boljevca je jedna osoba igubila život kada se prikolica zakačena za traktor prevrnula i kod Prokuplja je vozač traktora poginuo kada se vozilo prevrnulo. Svi ovi slučajevi dogodili su se u oktobru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading