Otkrivamo! Velika akcija policije: Pohapšeni Kimijevi ljudi!

Autor: Republika

Hronika

14.11.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je, zbog razbojništva, uhapsila Aleksu Jankovića, Vuka Vučinića, Iliju Baraća i Dušana Gudovića. Uhapšeni su članovi navijačke grupe koju vodi Miloš Radisavljević Kimi.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Radisavljević Kimi

Osim Gudovića svi su hapšeni i ranije. Barać za pokušaj ubistva i nasilničko ponašanje, Vučinić za drogu i nasilničko ponašanje, a Janković za nasilničko ponašanje.

Oni su osumnjičeni da su 1. oktobra ove godine, jedan sat posle ponoći, u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu od oštećenog silom oteli vozilo i naneli mu telesne povrede. 

Sumnja se da su oni "golfom", u kome su se nalazili, zaustavili automobil u kome se nalazio oštećeni i uz upotrebu fizičke snage mu oduzeli vozilo. Policija je ukradeno vozilo pronašla i vratila oštećenom.  

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading