Da ti srce pukne: Roditelji i sestra dali čitulju za prelepu manekenku Mariju (25) koja se obesila!

Autor: Republika

Hronika

14.11.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ćurčić (25), voditeljka, manekenka i jedna od najpoznatijih klaberki u Beogradu, izvršila je samoubistvo u nedelju, 11. novembra, oko 23 časa, u stanu koji je iznajmljivala u Beogradu.

Foto: Republika
Tuga teška

Brojni prijatelji i poznanici oglasili su se na društvenim mrežama povodom tragedije koja ih je sve šokirala, jer je Marija važila za pozitivnu i nasmejanu osobu koja se, kako su roditelji rekli policiji, nije žalila niti pokazivala da ima bilo kakav ozbiljan problem, naročito ne tih razmera.

Marija je ostavila majku An Mari (novinarku i voditeljku) i oca Đorđa (gitaristu poznatog benda Del Arno), kao i sestru. Porodica se sada oglasila čituljom, piše telegraf.rs.

- Sahrana će se obaviti na Zemunskom groblju u četvrtak, 15.11.2018. u 13 časova sa početkom opela u 12.30. Makice, anđele naš, obasjaj nam ovu noć. Tatko, mami i Coka - stoji u čitulji. Podsetimo, noć nakon što je Marija sebi oduzela život oglasio se i njen bivši dečko, potresnim crtežom i porukom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading