Završena obdukcija: Otkrivena prava istina o jezivoj smrti Crnog Gruje!

Autor: B. KNEŽEVIĆ - Z. NIKOLIĆ

Hronika

14.11.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Grujović (41) zvani Crni Gruja, osuđivani pripadnik nekadašnjeg klana Dejana Stojanovića Keke, skočio je kroz prozor stana na prvom spratu zgrade u centru Beograda u paranoji da će ga policajci odvesti nazad u zatvor!

RepublikaFoto: e-stock/E. ČONKIĆ
Crni Gruja

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Grujović je 6. novembra oko 21.30, kako je utvrđeno toksikološkim analizama, bio pod dejstvom narkotika, pa je, kao i mnogo puta ranije, počeo da halucinira da policijska patrola dolazi po njega da bi ga odvela na izdržavanje zatvorske kazne!

Pljačka pošte

- Za Grujom je bila raspisana centralna poternica jer se nije odazivao na pozive za izdržavanje robije na koju je osuđen zbog učestvovanja u pljački pošte na Novom Beogradu 2006, u kojoj je ubijen radnik obezbeđenja Vesko Babović. On je u pritvoru proveo devet i po godina, što mu je uračunato u 10-godišnju kaznu, a ostalo mu je da odsluži još šest meseci. Međutim, Grujović je po svaku cenu želeo da odloži odlazak na robiju u Zabelu u Požarevcu - priča naš sagovornik.

Za Grujićem bila izdata poternica jer je trebalo da odsluži još meseci od ukupnih 10 godina zatvora

Kako dodaje, kobnog dana on je umislio da mu policajci dolaze na vrata, pa je počeo da beži.

- Grujović je u tom stanu neprijavljeno živeo sa suprugom, koja u trenutku nesreće nije bila kod kuće. Te večeri mu se svašta priviđalo, pa i da policija dolazi po njega da ga vodi u zatvor. U panici je zaključao ulazna vrata, vrata u hodniku, a potom se zaključao u spavaćoj sobi. Verovatno ga je obuzela paranoja zbog droge, pa je na kraju u agoniji iskočio kroz prozor - kaže naš izvor iz istrage.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Terasa sa koje je skočio

Teške povrede

- Pao je s visine od oko osam metara. Imao je teške povrede glave i brojne povrede po telu, a podlegao je povredama dva sata po prijemu u bolnicu - objašnjava sagovornik Srpskog telegrafa.

Ko je Crni Gruja
  • Grujović bio optužen za pljačku pošte 2006. na Novom Beogradu
  • tad je ubijen radnik obezbeđenja pošte Vesko Babović
  • nikad nije utvrđeno od čijeg metka je Babović nastradao
  • Gruja osuđen na 10 godina zatvora
  • zbog toga što je u pritvoru proveo devet i po godina bez pravosnažne presude, Srbiju tužio Sudu za ljudska prava u Strazburu
  • dobio odštetu od 6.000 evra

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading