LJUDI, NISAM JA KRIV: Vozač tramvaja zapomagao od šoka zbog smrti pešaka

Autor: Alo, Republika

Hronika

13.11.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pešak Slaviša Tešić (42) iz Doboja poginuo je kada je tramvaj na liniji 12, nakon što ga je udario automobil koji je prošao kroz crveno, izleteo iz šina i isekao mu noge naletevši na njega svom silinom. Građevinac je pre nego što je umro pet minuta ležao u krvi i krkljao u najvećim mukama! Pet osoba je povređeno.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Tragedija u Resavskoj ulici

- Bilo je strašno! Ne pamtim da se ovako nešto dogodilo u Beogradu. Sedeo sam u svom stanu, baš u zgradi pored koje se tramvaj zaustavio, i odjednom sam začuo jak prasak. Izašao sam napolje i video ogroman oblak dima i prašine. Bio sam šokiran. Tramvaj sa razbijenim prednjim staklom stajao je preko cele ulice, a pored je ležao muškarac. Njemu je tramvaj presekao obe noge. Ležao je u lokvi krvi. Bio je živ još oko pet minuta… Ležao je i krkljao, pokušavajući nešto da kaže. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć, a do njenog dolaska smo i prolaznici i ja, nažalost, mogli samo da gledamo kako čovek umire u mukama. Posle pet minuta je preminuo - navodi svedok, koji je želeo da ostane anoniman.

On ističe da je sreća što je tramvaj bio maltene prazan i dodaje da je u njemu bilo svega pet-šest osoba.

- Bilo je mučno, vozač tramvaja je izašao i panično ponavljao: „Ljudi, nisam ja kriv!“

Nezapamćena nesreća se dogodila juče oko osam sati na uglu Resavske i Krunske ulice u Beogradu, kada je automobil „dačija logan“ prošao kroz crveno svetlo i udario u prednji deo tramvaja. Od siline udarca tramvaj je izleteo iz šina i udario u drvo, a potom je svom silinom udario u Tešića, koji se u tom trenutku zatekao na trotoaru, i usmrtio ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading