(FOTO) Vesić: Video-snimak će pokazati kako je došlo do tragedije u Resavskoj

Autor: Tanjug

Hronika

12.11.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je poginula i šest je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na uglu Resavske i Krunske ulice, kada su se sudarili tramvaj na liniji 12 u putničko vozilo marke dačija.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Goran Vesić na licu mesta

Na lice mesta izašli su gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i direktor GSP-a Radiša Momčilović.

Gradonačelnik Beograda Radojičić kaže da je reč o teškoj tragediji i da se radi na tome da se razjasni šta se tačno desilo da se ovakve situacije ne ponove.


Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da se za sada jedino zna da su u sudaru učestvovali tramvaj GSP-a koji se kretao Resavskom ulicom i automobil koji se kretao Kunskom ulicom.
Foto: ST/Nebojša Mandić

- Ko je kriv utvrdiće istraga i to u ovom trenutku ne možemo da kažemo. Jedno lice je poginulo, a šest osoba je povređeno i to pet iz tramvaja i jedna osoba iz putničkog vozila. Jedan povređeni prevezen je na Banjicu , a ostalih pet u Urgentni centar - rekao je Vesić za TV Pink.


Direktor GSP-a Radiša Momčilović kaže da je teško povređen vozač tramvaja i osobe koje su bile u tramvaju.
Foto: ST/Nebojša Mandić

- Raskrsnica je semaforizovana, mi imamo video zapis u tramvaju i sigurno ćemo pomoći istrazi da se utvrdi u kojim okolnostima se nezgoda dogodila - naglasio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading